Here is Product Details Sticky Short Info
  • Ifantis
Ifantis

Bacon Plaka afumat

+/- 0.400 Kg
32,90 Lei/kg
Produs cantaribil
+/- 0.400 Kg
32,90 Lei/kg
Produs cantaribil
13,16 Lei

Bacon Plaka - Produs fiert si afumat obtinut din bucati de carne integrala.

  • Acest produs este disponibil la livrare doar in Bucuresti, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Rosu si Voluntari.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Nutritie
Grasimi29 g/100 g
Valoare energetica317 kcal/100 g
Glucide1 g/100 g
Sodiu1.8 g/100 g
Proteine13 g/100 g
Grasimi saturate12 g/100 g
Ingrediente
Carne de porc 87% (origine: din UE), apa, sare, ZER praf, dextroza, aroma de fum, zahar, stabilizatori: tri si di-fosfati de sodiu, antioxidant: eritorbat de sodiu, potentiator de aroma: monoglutamat de sodiu, ribonucleotide disodice, conservant: nitrit de sodiu.
Alergeni
Contine lapte. Poate contine urme de: soia, fructe cu coaja tare, telina si mustar.
detalii pastrare produs
A se depozita la o temperatura cuprinsa intre 0 si 5 grade Celsius.
Volum alcool
0

ID: 35737

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nicio responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.