Here is Product Details Sticky Short Info
  • Cocorico
Cocorico

CocoPastrami Pulpa superioara dezosata de pui

+/- 0.350 Kg
52,99 Lei/kg
Produs cantaribil
+/- 0.350 Kg
52,99 Lei/kg
Produs cantaribil
18,55 Lei

Pulpa superioara de pui dezosata cu piele.Produs fiert la aburi si afumat.CocoPastrami sunt delicatese preparate cu grija,din carne proaspata de pui Cocorico,marinate doar condimentate naturale,pentru un aport ridcat de proteine,minaralesi vitamine.

  • Acest produs este disponibil la livrare doar in Bucuresti, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Rosu si Voluntari.
In aceasta pagina

Informatii despre produs

Nutritie
Grasimi10.1 g/100 g
Valoare energetica174 kcal/100 g
Glucide2.52 g/100 g
Sodiu1.65g/100 g
Proteine18.42 g/100 g
Grasimi saturate2.3 g/100 g
Ingrediente
Carne de pui (origine Ro)apa,sare,amestec de condimente si extract de condimente in proportie variabila,zahar din trestie,sirop de glucoza,ulei vegetal de rapita.
Volum alcool
0

ID: 6881

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.