• Livrăm produsele oriunde în țară
  • Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
  • Alegem cu grijă cele mai bune produse
  • Cea mai variată gamă de produse din Mega
  • Avem magazinul online deschis 24/7
  • Quick shop
  • Liste  
: Comanda de minimum 250 de lei si ai transport gratuit  

Un singur loc, mai multe experiente

De la un meniu complet, creat de chef Alex Iacob din ingrediente proaspete, la vinuri alese asortate cu brânzeturi pe măsură, patiserie fină și cafea de specialitate, Maison des Chefs este un restaurant concept care aduce pentru prima data în același spațiu chefi pasionați să experimenteze liber alături de gusturi noi.
Un spațiu hibrid care îmbină în același loc mai multe experiențe și concepte culinare noi: casual dining în zona Casual Bistro și cornere concept din care pot fi cumpărate specialități pentru acasă. Fiecare spațiu vine cu noi povești și gusturi de descoperit: Fromagerie cu o selecție de 70 de tipuri de brânzeturi speciale, Wine Gallery cu o selecție de peste 200 de vinuri recunoscute în întreaga lume și Arc Bakery, un brand recunoscut pentru panificația artizanală și patiserie fină.

Te invităm într-o nouă experiență culinară, într-un spațiu cu design contemporan minimalist și atmosferă urbană, situat în zona Floreasca din București, pe Calea Floreasca 111-113 la etajul 1.
Te așteptăm!

 
Chef Alex Iacob a creat un meniu inspirat de tendințele actuale din gastronomie, cu preparate care îmbină ingrediente locale de sezon și gusturi internaționale.Te așteaptă să încerci la Maison des Chefs preparate precum: oua poșate cu sote de ciuperci champignon și hribi, tortellini de casă cu sos de mascarpone, trufe albe și unt ars, piept de pui fraged cu sfeclă coaptă și dressing de mango cu muștar. 
Locul în care poți să guști din brânzeturile renumite despre care doar ai auzit, dar nu le-ai încercat până acum, dar și locul în care cineva te ajută să asortezi aceste brânzeturi fine cu vinuri care le complimentează gustul. Poți să deguști chiar acolo sau să cumperi pentru acasă.

 
Sunt peste 200 de sortimente de vinuri din diferite colțuri ale lumii: România, Franța, Italia, Chile, Africa de Sud sau Noua Zeelandă. De aici poți să ajungi oriunde. Un somelier te va ghida în calatoria ta pentru a face o alegere inspirată. El te ajută să alegi vinul, momentul îl alegi tu.

 
Gustul bunătăților de brutărie, patiserie și cofetărie franțuzească începe de la ingredientele simple de cea mai bună calitate și este desăvârșit de iscusința maeștrilor originiari din Franța. Cu o experiență de peste 35 de ani, au grijă ca făina din categoria Label Rouge sau maiaua naurală crescută local să aducă gustul franțuzesc în produsele pe care poți să le încerci aici sau să le iei la pachet pentru tine sau pour qui tu veux.

 

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista