Here is Product Details Sticky Short Info
  • Napolact Bio
  • Napolact Bio
  • Napolact Bio
Napolact Bio

Lapte de consum eco 1.5% grasime 1.6L

7.90 Lei/L
7.90 Lei/L
12,64 Lei

Lapte de consum cu 1.5% grasime ecologic. Produs natural. Lapte de vaca semidegresat, omogenizat si pasteurizat la temperatura inalta.

  • Bio
  • Acest produs este disponibil la livrare doar in Bucuresti, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Rosu si Voluntari.

Informatii despre produs

Nutritie
Grasimi1.5 g/100 ml
Valoare energetica44 kcal/100 ml
Glucide4.5 g/100 ml
Sodiu0.06 g/100 ml
Proteine3.1 g/100 ml
Grasimi saturate0.9 g/100 ml
Ingrediente
LAPTE de vaca provenit din productia ecologica.
detalii de utilizare
Se poate consuma fara fierbere!
Alergeni
Contine lactoza din lapte!
detalii pastrare produs
A se pastra la temperatura de 2-4 grade Celsius, inainte si dupa deschiderea ambalajului. Dupa deschidere, a se consuma in cel mult 2 zile.
Volum alcool
0

ID: 30602

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nicio responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.