SUPERMARKET ONLINE
Here is Product Details Sticky Short Info
  • Zuzu
Zuzu

Lapte integral 3.7% grasime 1L

Acest produs nu mai este disponibil

Zuzu Bio lapte integral 3.7% grasime

  • Bio
  • Acest produs este disponibil la livrare doar in Bucuresti, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Rosu si Voluntari.
In aceasta pagina

Informatii despre produs

Nutritie
Grasimi3.7 g/100 ml
Valoare energetica64 kcal/100 ml
Glucide4.5 g/100 ml
Sodiu0.10 g/100 ml
Proteine3.2 g/100 ml
Grasimi saturate2.4 g/100 ml
Ingrediente
LAPTE de vaca integral, standardizat, omogenizat si pasteurizat provenit din productia ecologica.
detalii de utilizare
Nu necesita fierbere.
detalii pastrare produs
Se pastreaza la frigider (2 grade Celsius - 4 grade Celsius) inainte si dupa deschiderea ambalajului. Dupa deschidere, recomandam consumul in cel mult 3 zile.
Volum alcool
0

ID: 53995

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nicio responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.