Here is Product Details Sticky Short Info
  • Kolios
Kolios

Branza Feta in saramura 200g

64.00 Lei/Kg
64.00 Lei/Kg
12,80 Lei

Feta greceasca autentica in saramura DOP - Branza alba in saramura.

  • Acest produs este disponibil la livrare doar in Bucuresti, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Rosu si Voluntari.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Nutritie
Grasimi23 g/100 g
Valoare energetica275 kcal/100 g
Glucide1 g/100 g
Sodiu2.9 g/100 g
Proteine16 g/100 g
Grasimi saturate16 g/100 g
Ingrediente
LAPTE pasteurizat de oaie 68.3% si de capra 29%, sare, culturi lactice, cheag, saramura: apa si sare. Grasime: min. 43%, umiditate: max. 56%.
Alergeni
Contine lapte de oaie si de capra.
detalii pastrare produs
A se refrigera la o temperatura cuprinsa intre 2 si 6 grade Celsius. Dupa deschidere a se tine la frigider in saramura si consuma in 5 zile.
Volum alcool
0

ID: 29013

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nicio responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.