Here is Product Details Sticky Short Info
  • Gusturi romanesti
Gusturi romanesti

Suc de mere 330ml

13.91 Lei/L
13.91 Lei/L
4,59 Lei

Merele sunt cultivate cu pricepere de gospodari romani, care le culeg doar atunci cand sunt potrivit de coapte si se ingrijesc apoi sa le transforme, prin presare la rece si pasteurizare, intr-un suc delicios.

  • Gusturi Romanesti
  • Acest produs este disponibil la livrare doar in Bucuresti, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Rosu si Voluntari.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Nutritie
Grasimi0.3 g/100 ml
Valoare energetica62 kcal/100 ml
Glucide14.6 g/100 ml
Fibre0.5 g/100 ml
Sodiu0.006 g/100 ml
Proteine0.5 g/100 ml
Grasimi saturate0.2 g/100 ml
Ingrediente
Suc de mere 100% (origine: Romania). Este posibila aparitia sedimentului datorita pulpei de mar din suspensie.
Detalii de utilizare
Agitati inainte de consum.
Detalii pastrare produs
A se pastra intre 2-4 grade Celsius. Dupa deschidere, a se pastra intre 2-4 grade Celsius si a se consuma in maxim 5 zile.
Volum alcool
0

ID: 13951

Mega Image actualizeaza constant informatiile din aceasta pagina. Cu toate acestea, pot aparea inadvertente, de aceea va rugam sa consultati intotdeauna eticheta produsului inainte de consum. Producatorul poate modifica ambalajul sau continutul produsului fara o instiintare prealabila, astfel ca nu putem fi raspunzatori pentru eventuale diferente intre imaginea afisata si cea a produsului livrat sau a continutului acestuia. Toate promotiile sunt valabile in limita stocului. Pretul pe unitate de masura (litru sau kilogram) este determinat prin impartirea valorii produsului la greutatea neta a produsului.