SUPERMARKET ONLINEFructe si legume proaspeteSucuri naturaleSucuri naturaleSmuti Endurance cu cocos, ananas, chia si spirulina 250ml
Here is Product Details Sticky Short Info
  • Sloop
Sloop

Smuti Endurance cu cocos, ananas, chia si spirulina 250ml

49.96 Lei/L
49.96 Lei/L
12,49 Lei

SLooP DOER Endurance cu cocos, ananas, chia si spirulina e 100% zvac sa incepi si sa continui tot ai inceput. E energie sa fii de neoprit. Si un pic de bine, ca sa faci mai mult pentru tine.

  • Acest produs este disponibil la livrare doar in Bucuresti, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Rosu si Voluntari.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Volum alcool
0

ID: 872

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.