SUPERMARKET ONLINE
Here is Product Details Sticky Short Info
  • Sloop
Sloop

Fresh rodie, zmeura, struguri rosii 250ml

Produs momentan indisponibil online

Bob cu bob cu bob, zmeura, strugurii si rodia s-au adunat cu mic, cu mic. Si-au reunit fortele pentru forta ta. Si-au amestecat aromele pentru pofta ta. Rezultatul: zbarnaiala totala!. Strugurele este un tonic desavarsit. Si in mix cu zmeura si rodie, iti da un zvac de energie, instant!.

  • Acest produs este disponibil la livrare doar in Bucuresti, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Rosu si Voluntari.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Nutritie
Grasimi0.5 g/100 ml
Valoare energetica60 kcal/100 ml
Glucide13 g/100 ml
Fibre0.3 g/100 ml
Sodiu<0.01 g/100 ml
Proteine0.7 g/100 ml
Grasimi saturate0.1 g/100 g
Ingrediente
70% suc de struguri rosii, 20% suc de zmeura, 10 % suc de rodie.
Detalii de utilizare
Agita-l tare si bea-l repede!
Volum alcool
0

ID: 24090

Mega Image actualizeaza constant informatiile din aceasta pagina. Cu toate acestea, pot aparea inadvertente, de aceea va rugam sa consultati intotdeauna eticheta produsului inainte de consum. Producatorul poate modifica ambalajul sau continutul produsului fara o instiintare prealabila, astfel ca nu putem fi raspunzatori pentru eventuale diferente intre imaginea afisata si cea a produsului livrat sau a continutului acestuia. Toate promotiile sunt valabile in limita stocului. Pretul pe unitate de masura (litru sau kilogram) este determinat prin impartirea valorii produsului la greutatea neta a produsului.