Here is Product Details Sticky Short Info
365 | Porumb pentru floricele 200g
Produs momentan indisponibil online
Porumb pentru floricele.
In aceasta pagina
Informatii despre produs
Nutritie
Grasimi | 4.1 g/100 g |
Valoare energetica | 301 kcal/100 g |
Glucide | 50 g/100 g |
Sodiu | 0.03 g/100 g |
Proteine | 9.4 g/100 g |
Grasimi saturate | 0.5 g/100 g |
Nutritie
Grasimi | 4.1 g/100 g |
Valoare energetica | 301 kcal/100 g |
Glucide | 50 g/100 g |
Sodiu | 0.03 g/100 g |
Proteine | 9.4 g/100 g |
Grasimi saturate | 0.5 g/100 g |
Ingrediente
Porumb boabe pentru floricele.
Ingrediente
Porumb boabe pentru floricele.
Detalii de utilizare
Se pun 2-3 linguri de ulei intr-un vas la foc mediu. Cand s-a incins uleiul, adaugati 1/2 din cantitatea de boabe de porumb din plic (100g). Se acopera si de agita din cand in cand. Cand nu se mai aud zgomotele, se indeparteaza vasul de pe foc. Se scot floricelele intr-un castron si se adauga sare dupa gust.
Detalii de utilizare
Se pun 2-3 linguri de ulei intr-un vas la foc mediu. Cand s-a incins uleiul, adaugati 1/2 din cantitatea de boabe de porumb din plic (100g). Se acopera si de agita din cand in cand. Cand nu se mai aud zgomotele, se indeparteaza vasul de pe foc. Se scot floricelele intr-un castron si se adauga sare dupa gust.
Detalii pastrare produs
A se pastra la loc uscat, intunecat si racoros, ferit de actiunea razelor de soare si de inghet. Mod de preparare recomandat: Se pun 2-3 linguri de ulei intr-un vas la foc mediu. Cand s-a incins uleiul, adaugati 1/2 din cantitatea de boabe de porumb din plic (100g). Se acopera si se agita din cand in cand. Cand nu se mai aud zgomotele, se indeparteaza vasul de pe foc. Se scot floricelele intr-un castron si se adauga sare dupa gust.
Detalii pastrare produs
A se pastra la loc uscat, intunecat si racoros, ferit de actiunea razelor de soare si de inghet. Mod de preparare recomandat: Se pun 2-3 linguri de ulei intr-un vas la foc mediu. Cand s-a incins uleiul, adaugati 1/2 din cantitatea de boabe de porumb din plic (100g). Se acopera si se agita din cand in cand. Cand nu se mai aud zgomotele, se indeparteaza vasul de pe foc. Se scot floricelele intr-un castron si se adauga sare dupa gust.
Volum alcool
0
Volum alcool
0