Here is Product Details Sticky Short Info
  • Delhaize
Delhaize

Cookies cu alune 150g

36.67 Lei/Kg
36.67 Lei/Kg
5,50 Lei

Biscuiti cu ciocolata cu lapte 17%, ciocolata neagra 8% si alune de padure 8%. Biscuiti rotunzi cu 25% ciocolata. Continutul de cacao per ambalaj: 30% cacao in ciocolata cu lapte, 43% cacao in ciocolata neagra si 9.5% cacao in produsul finit.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Nutritie
Grasimi31 g/100 g
Valoare energetica532 kcal/100 g
Glucide56 g/100 g
Fibre3.4 g/100 g
Sodiu0.77 g/100 g
Proteine6.4 g/100 g
Grasimi saturate13 g/100 g
Ingrediente
Faina de GRAU, zahar, uleiuri vegetale nehidrogenate (ulei de palmier certificat durabil, ulei de floarea-soarelui), ciocolata cu lapte 17% (zahar, unt de cacao, LAPTE praf integral, masa de cacao, sirop de glucoza, LAPTE praf degresat, emulsifiant: lecitina de floarea-soarelui, aroma), ciocolata neagra 8% (zahar, masa de cacao, unt de cacao, sirop de glucoza, emulsifiant: lecitina de floarea-soarelui), ALUNE DE PADURE 8%, faina de OVAZ, agenti de afanare (carbonati de amoniu, difosfati), siropde glucoza-fructoza, sare, LACTOZA, colorant (caramel).
Alergeni
Contine: gluten, fructe cu coaja lemnoasa, lapte. Produs intr-o unitate in care se mai utilizeaza oua.
Detalii pastrare produs
A se pastra la loc ferit de caldura si umiditate, intr-un ambalaj ermetic. A se pastra la temperatura ambianta (15-25 grade Celsius).

ID: 73050

Mega Image actualizeaza constant informatiile din aceasta pagina. Cu toate acestea, pot aparea inadvertente, de aceea va rugam sa consultati intotdeauna eticheta produsului inainte de consum. Producatorul poate modifica ambalajul sau continutul produsului fara o instiintare prealabila, astfel ca nu putem fi raspunzatori pentru eventuale diferente intre imaginea afisata si cea a produsului livrat sau a continutului acestuia. Toate promotiile sunt valabile in limita stocului. Pretul pe unitate de masura (litru sau kilogram) este determinat prin impartirea valorii produsului la greutatea neta a produsului.