Here is Product Details Sticky Short Info
  • Gusturi romanesti
Gusturi romanesti

Halva simpla 200g

Produs momentan indisponibil online

Halva. Coapte in arsita verii, semintele de floarea soarelui sunt curatate, uscate si macinate formand pasta fina de tahan. Sunt amestecate, in proportii tainice, zahar si sirop de glucoza din porumb, obtinand halvita cea dulce. Urmand aceeasi tehnica de peste 50 de ani, meseriasii ardeleni framanta tahanul cu halvita asa ia nastere inconfundabila halva Gusturi romanesti, dulcele echilibrat, sursa excelenta de energie inclusiv pentru perioadele de post.

  • Gusturi Romanesti
In aceasta pagina

Informatii despre produs

Nutritie
Grasimi38.45 g/100 g
Valoare energetica549 kcal/100 g
Glucide32.60 g/100 g
Fibre11.11 g/100 g
Sodiu0.10 g/100 g
Proteine12.49 g/100 g
Grasimi saturate4.43 g/100 g
Ingrediente
Tahini de floarea soarelui 51% (seminte de floarea soarelui), sirop de glucoza-fructoza, zahar, stearina de palmier hidrogenata, cacao 2%, extract apos din radacini de spanacul ciobanului, regulator de aciditate: acid citric, aromatizant: vanilie.
Detalii pastrare produs
Conditii de depozitare: la o temperatura de 0-25 grade C.
Volum alcool
0

ID: 90120

Mega Image actualizeaza constant informatiile din aceasta pagina. Cu toate acestea, pot aparea inadvertente, de aceea va rugam sa consultati intotdeauna eticheta produsului inainte de consum. Producatorul poate modifica ambalajul sau continutul produsului fara o instiintare prealabila, astfel ca nu putem fi raspunzatori pentru eventuale diferente intre imaginea afisata si cea a produsului livrat sau a continutului acestuia. Toate promotiile sunt valabile in limita stocului. Pretul pe unitate de masura (litru sau kilogram) este determinat prin impartirea valorii produsului la greutatea neta a produsului.