• Localizare magazine
: Comanda de minimum 250 lei si ai transport gratuit.  

Odorizant toaleta cistern block ocean 100g

Domestos

74.40 Lei/Kg -
7,44 Lei

Stoc online disponibil de la 22/01
Schimba intervalul orar.

Informatii despre produs

Descriere

Cuburile odorizante Domestos curata, igienizeaza si parfumeaza toaleta, colorand apa in albastru. 2 Cuburi - pana la 800 utilizari.

Volum alcool: 0%

Ingrediente

15-30 % surfactanti anionici, 5-15% surfactanti neionici, <5% parfum, hidrocarburi aromatice, fosfat, alpha isomethyl ionone, coumarin.

detalii de utilizare

Instructiuni de folosire: 1. Ridicati capacul bazinului de apa. 2. Scoateti produsul din ambalaj (nu indepartati folia protectoare). 3. Trageti apa si pozitionati produsul aproape de plutitor, ca in imagine. 4. Permiteti produsului sa se stabilizeze cateva minute inainte de a trage din nou apa pentru un efect optim. Atentie! R38 Iritant pentru piele. R41 Risc de leziuni grave pentru ochi. R52/53 Daunator pentru organizmele acvatice, poate cauza efecte adverse pe termen lung pentru mediul acvatic. S2 Nu lasati la indemana copiilor. S24/25 Evitati contactul cu pielea si ochii. S26 In cazul contactului cu ochii, clatiti imediat cu multa apa si consultati medicul. S46 Daca ati inghitit, consultati medicul si aratati-i acest ambalaj si eticheta. Unitilizati numai conform cu instructiunile de folosire. Evitati deversarea produsului nediluat direct in mediul inconjurator.

ID:85227

74.40 Lei/Kg -
7,44 Lei

Stoc online disponibil de la 22/01
Schimba intervalul orar.

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista