Here is Product Details Sticky Short Info
  • Sano-Bon

Sano | Bon | Odorizant toaleta Green Forest 55g

138.00 Lei/Kg
138.00 Lei/Kg
7,59 Lei

Detergent odorizant pentru vasul toaletei 5in1: curata, confera stralucire, parfumeaza, igienizeaza, coloreaza apa in verde. Previne depunerile de calcar si improspateaza aerul cu un parfum de padure verde.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Ingrediente
>30% agenti tensioactivi nonionici, <5% agenti tensioactivi anionici, phmb, parfum (benzyl salicylate, hexyl cinnamal, eugenol, coumarin).
Detalii de utilizare
Se agata odorizantul pe marginea toaletei cu partea deschisa a acestuia spre interiorul vasului, acolo unde jetul de apa este mai puternic. Atentie: Necomestibil! A nu se lasa la indemana copiilor. Iritant pentru ochi si piele. A se evita contactul cu ochii. In cazul contactului cu ochii, clatiti cu apa din abundenta si consultati medicul. In caz de inghitire, a se consulta imediat medicul si a i se arata ambalajul (recipientul) sau eticheta. Acest prost este sensibil la caldura.
Detalii pastrare produs
A se pastra la rece. A se proteja de lumina solara.
Volum alcool
0

ID: 68372

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.