• Livrăm produsele oriunde în țară
  • Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
  • Alegem cu grijă cele mai bune produse
  • Cea mai variată gamă de produse din Mega
  • Avem magazinul online deschis 24/7
  • Quick shop
  • Liste  
: In aceasta perioada, pentru a limita cat mai mult contactul intre curieri si dvs. am eliminat plata cu cash, la livrare. Pentru comenzile plasate din Supermarket Online se poate plati numai online, cu card.  

Odorizant pentru wc Bon Green Forest 55g

Sano - Bon

101.64 Lei/Kg -
5,59 Lei
Informatii despre produs

Descriere

Sanobon Green Foresc - sapun odorizant pentru vasul toaletei, 5 in 1: curata, confera stralucire, coloreaza apa in verde, previne depunerile de calcar si improspateaza aerul cu un parfum de conifere.

Volum alcool: 0%

Ingrediente

>30% agenti tensioactivi nonionici, <5% agenti tensioactivi anionici, phmb, parfum (benzyl salicylate, hexyl cinnamal, eugenol, coumarin).

detalii de utilizare

Se agata odorizantul pe marginea toaletei cu partea deschisa a acestuia spre interiorul vasului, acolo unde jetul de apa este mai puternic. Atentie: Necomestibil! A nu se lasa la indemana copiilor. Iritant pentru ochi si piele. A se evita contactul cu ochii. In cazul contactului cu ochii, clatiti cu apa din abundenta si consultati medicul. In caz de inghitire, a se consulta imediat medicul si a i se arata ambalajul (recipientul) sau eticheta. Acest prost este sensibil la caldura. A se depozita intr-un loc racoros, ferit de razele soarelui. Acest produs contine o cantitate ridicata de agent de colorare. A se evita contactul cu tesaturile sau capacul toaletei. In caz contrar, stergeti imediat.

ID:68372

101.64 Lei/Kg -
5,59 Lei
Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista