• Localizare magazine
: Acum poți modifica o comandă plasată deja, înainte ca aceasta să fie livrată. Află mai multe  aici.

Odorizant pentru wc Bon Green Forest 55g

Sano - Bon

110.55 Lei/Kg -
6,08 Lei
Informatii despre produs

Descriere

Sanobon Green Foresc - sapun odorizant pentru vasul toaletei, 5 in 1: curata, confera stralucire, coloreaza apa in verde, previne depunerile de calcar si improspateaza aerul cu un parfum de conifere.

Ingrediente

>30% agenti tensioactivi nonionici, <5% agenti tensioactivi anionici, phmb, parfum (benzyl salicylate, hexyl cinnamal, eugenol, coumarin).

detalii de utilizare

Se agata odorizantul pe marginea toaletei cu partea deschisa a acestuia spre interiorul vasului, acolo unde jetul de apa este mai puternic. Atentie: Necomestibil! A nu se lasa la indemana copiilor. Iritant pentru ochi si piele. A se evita contactul cu ochii. In cazul contactului cu ochii, clatiti cu apa din abundenta si consultati medicul. In caz de inghitire, a se consulta imediat medicul si a i se arata ambalajul (recipientul) sau eticheta. Acest prost este sensibil la caldura. A se depozita intr-un loc racoros, ferit de razele soarelui. Acest produs contine o cantitate ridicata de agent de colorare. A se evita contactul cu tesaturile sau capacul toaletei. In caz contrar, stergeti imediat.

ID:68372

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista