Here is Product Details Sticky Short Info
  • Domestos

Domestos | Odorizant pentru toaleta Magnolie roz 2x55g

162.18 Lei/Kg
162.18 Lei/Kg
17,84 Lei

Domestos Power 5 - Odorizant pentru toaleta cu magnolie roz. Dezlantuie puterea noului Domestos Power 5 de fiecare data cand tragi apa: Igienizeaza, pefum de lunga durata, previne calcarul, spuma abundenta, stralucire.

Informatii despre produs

Detalii de utilizare
Rupeti dispozitivul de siguranta si derulati agatatoarea. Agatati odorizantul de marginea vasului de toaleta asigurandu-va ca este in zona fluxului de apa. Dupa folosire, se arunca in cosul de gunoi. Spalati mainile dupa utilizare.

ID: 18428

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.