SUPERMARKET ONLINECuratenie si nealimentareOdorizanteOdorizant pentru cameraRezerva pentru odorizant electric Relaxing Zen 20ml
Here is Product Details Sticky Short Info
  • Glade
Glade

Rezerva pentru odorizant electric Relaxing Zen 20ml

994.50 Lei/L
994.50 Lei/L
19,89 Lei

Aerul este cald, apa racoroasa, florile vibrante si sufletul va este senin pe masura ce aromele de mere le intalnesc pe cele florale catifelate si pe cele de santal linistitor. Glade Electric scented oil - odorizant electric. Fiecare rezerva va ofera pana la 100 de zile de parfum la setarea cea mai mica. Reglati dispozitivul pentru a oferi nivelul dorit de parfum si pentru a crea ambianta perfecta in orice camera.

Informatii despre produs

detalii de utilizare
Rotiti priza dispozitivului daca este nevoie. Nu puneti dispozitivul sau capacul de parfumare pe suprafete vopsite, finisate sau din material plastic. Va rugam sa cititi inainte de utilizare instructiunile de siguranta. Desfaceti capacul si introduceti sticla cu parfum in dispozitiv. Introduceti intotdeauna dispozitivul in priza in pozitie verticala, pastrand sticla dreapta tot timpul. Pentru a regla intensitatea parfumului, folositi rotita de pe dispozitiv.
detalii pastrare produs
A nu se lasa la indemana copiilor.
Volum alcool
0

ID: 61933