Livrăm produsele oriunde în țară
Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
Alegem cu grijă cele mai bune produse
Cea mai variată gamă de produse din Mega
Avem magazinul online deschis 24/7

Comanda in luna septembrie cu livrare a doua zi si primesti un voucher de 20 ron pentru urmatoarea ta comanda mai mare de 200 de ron. 🎁

Here is Product Details Sticky Short Info
  • Glade
Glade

Rezerva Touch & Fresh Marine 10ml

1109.00 Lei/L
1109.00 Lei/L
11,09 Lei

Rezerva microspray Glade. Uneori, cand intrati intr-o incapere, ea va pare pur si simplu diferita. Cuvintele nu pot descrie senzatia. Dar simtiti ca acolo e ceva aproape magic. Concepute de case de parfumuri exclusiviste, parfumurile Glade reusesc sa creeze o atmosfera minunata in care va simtiti revitalizati, relaxati si inspirati. Aceasta este magia parfumului. Si cu Glade, magia este in aer. Rezerva microspray contine un parfum concentrat care se raspandeste sub forma unor particule fine inatmosfera. O singura apasare este suficienta pentru a elimina mirosurile neplacute si a parfuma placut aerul.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

detalii de utilizare
R12 Extrem de inflamabil/ R52/53 Nociv pentru organismele acvatice, poate provoca efecte nefavorabile pe termen lung asupra mediului acvatic. S2 A nu se lasa la indemana copiilor. S16 A se pastra departe de orice flacara sau sursa de scantei-Fumatul interzis. S23 A nu inspira aerosolii. S26 La contactul cu ochii, se spala imediat cu multa apa si se consulta medicul. S51 A se utiliza numai in spatii bine ventilate. Atentie, folositi numai conform instructiunilor. Container sub presiune. A nu se intepa sau arde, chiar si dupa folosire. Nu pulverizati pe, sau in apropierea unei flacari sau pe suprafata unui material incandescent. Persoanele sensibile la substantele odorizante trebuie sa utilizeze acest produs cu prudenta. Odorizantele nu inlocuiesc respectarea principiilor de igiena. Contine citrinelol, d-limonen, 2(4-tert-butilbenzil), propialdehida, eugenol, alfa-hexilcinamaldehida. Poate provoca reactie alergica.
detalii pastrare produs
A se proteja de lumina solara si a nu se expune la temperaturi care depasesc 50 grade C.
Volum alcool
0

ID: 65154