SUPERMARKET ONLINECuratenie si nealimentareOdorizanteOdorizant pentru cameraOdorizant de camera aparat si rezerva fresie si iasomie 250ml
Here is Product Details Sticky Short Info
  • Air Wick
Air Wick

Odorizant de camera aparat si rezerva fresie si iasomie 250ml

Produs momentan indisponibil online

Spray automat frezie si iasomie. Contine uleiuri esentiale naturale. Bucura-te de aromele delicate de flori albe proaspat culese, frezie si iasomie frantuzeasca si desavarsite cu o aroma de mar verde. Design elegant al aparatului il fac e usor de integrat oriunde in casa.

Informatii despre produs

Ingrediente
Butylphenyl methylpropional, hexyl cinnamal.
Detalii de utilizare
Puteti alege intensitatea de parfum dorita selectand una din cele 3 pozitii de reglare a intensitatii parfumului. Inaintea introducerii rezervei in aparat, verificati ca butonul de reglare a intensitatii parfumului sa fie potrivit pe pozitia ""OFF"". Cititi si respectati masurile de precautie inscrise pe eticheta. Utilizati doar baterii alcaline nereincarcabile. Asigurati-va ca bateriile sunt introduse corect, corespunzator pozitiilor (+) si (-) indicate. Nu expuneti bateriile la apa, foc sau temperaturi ridicate. Daca observati orice scurgere provenita din baterii, indepartati imediat bateriile din aparat si apoi curatati aparatul pentru a elimina orice scurgere aparuta. Inlaturati bateriile din aparat, daca aparatul nu este in functiune pentru o perioada lunga de timp.
Volum alcool
0

ID: 95505