• Localizare magazine
: In aceasta perioada, pentru a limita cat mai mult contactul intre curieri si dvs. am eliminat plata cu cash, la livrare. Pentru comenzile plasate din Supermarket Online se poate plati numai online, cu card.  

Odorizant camera frezie si iasomie 25ml

Air Wick - Reed Diffuser

815.60 Lei/L -
20,39 Lei
Informatii despre produs

Descriere

Air Wick a fost dezvoltat in anul 1943, fiind unul dintre primele dispozitive de eliminare a mirosurilor care lasa casele din Statele Unite, mirosind curat si proaspat. Deoarece produsele si parfumurile Air Wick au uimit gospodinele din SUA, Air Wick a decis sa se extinda in caminele din intreaga lume, iar in anul 1953 a invadat rafturile din Europa, Canada si Australia. Astazi Air Wick este disponibil in peste 60 de tari. Gama de produse este livrata intr-o varietate de formate si de parfumuri,deci va puteti asigura ca in camin miroase intotdeauna proaspat si imbietor si puteti crea atmosfera perfecta pentru a va imbunatati starea de spirit. Odorizantul de camera Air Wick Reed Diffusers Frezie si Iasomie elibereaza parfum continuu cu ajutorul betelor de ratan. Parfumurile naturale si design-ul elegant creaza o atmosfera primitoare in casa si o aroma de frezie si iasomie combinate cu o aroma fina de mar verde.

Volum alcool: 0%

Ingrediente

Cyclamen aldehyde (2-methyl-3-(p-isopropylphenyl) propionaldehyde), butylphen methylpropional, citral, dl-citronellol, p-tert-butyldihydrocinnamaldehyde, 2,4-dimethyl-3-cyclohexen-1-carboxaldehyde, geraniol, delta-1-(2,6,6-trimethyl-3-cyclohexen-1-yl)-2-buten-1-one (delta-damascone), phenylacetaldehyde.

detalii de utilizare

Poate provoca o reactie alergica. Iritant pentru ochi si pentru piele. Nociv pentru organismele acvatice, poate provoca efecte pe termen lung asupra mediului acvatic. A nu se lasa la indemana copiilor. Evitati contactul cu pielea si ochii. In cazul contactului cu ochii, spalati imediat cu multa apa si consultati medicul. Dupa contactul cu pielea, spalati imediat cu multa apa. S37 A se purta manusi corespunzatoare. In caz de inghitire a se consulta imediat medicul si a i se arata ambalajul (recipientul) sau eticheta. Persoanele sensibile la substante odorizante trebuie sa utilizeze acest produs cu prudenta. Odorizantele nu inlocuiesc respectarea principiilor de igiena. Citeste cu atentie informatiile de siguranta inainte de utilizare. Pastreaza instructiunile pentru utilizarile ulterioare. Dureaza pana la 4 saptamani. Reciclati numai dupa golire.

ID:84565

815.60 Lei/L -
20,39 Lei
Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista