• Localizare magazine
: Comanda de minimum 250 lei si ai transport gratuit.  

Odorizant camera frezie si iasomie 25ml

Air Wick - Reed Diffuser

815.60 Lei/L -
20,39 Lei
Informatii despre produs

Descriere

AirWick- Reed Diffuser. Odorizantul de camera Air Wick Reed Diffuser elibereaza contnuu cu ajutorul betelor de ratan. Parfumurile naturale si design-ul elegant creaza o atmosfeta primitoare in casa ta. Ivory Freesia Bloom - Un buchet parfumat de flori albe, proaspat culese, fire de frezie si iasomie combinate cu o aroma fina de mar verde. Colours of nature - Improspateaza-ti lumea cu cele mai vibrante arome ale naturii.

Volum alcool: 0%

Ingrediente

Cyclamen aldehyde (2-methyl-3-(p-isopropylphenyl) propionaldehyde), butylphen methylpropional, citral, dl-citronellol, p-tert-butyldihydrocinnamaldehyde, 2,4-dimethyl-3-cyclohexen-1-carboxaldehyde, geraniol, delta-1-(2,6,6-trimethyl-3-cyclohexen-1-yl)-2-buten-1-one (delta-damascone), phenylacetaldehyde.

detalii de utilizare

Poate provoca o reactie alergica. Iritant pentru ochi si pentru piele. Nociv pentru organismele acvatice, poate provoca efecte pe termen lung asupra mediului acvatic. A nu se lasa la indemana copiilor. Evitati contactul cu pielea si ochii. In cazul contactului cu ochii, spalati imediat cu multa apa si consultati medicul. Dupa contactul cu pielea, spalati imediat cu multa apa. S37 A se purta manusi corespunzatoare. In caz de inghitire a se consulta imediat medicul si a i se arata ambalajul (recipientul) sau eticheta. Persoanele sensibile la substante odorizante trebuie sa utilizeze acest produs cu prudenta. Odorizantele nu inlocuiesc respectarea principiilor de igiena. Citeste cu atentie informatiile de siguranta inainte de utilizare. Pastreaza instructiunile pentru utilizarile ulterioare. Dureaza pana la 4 saptamani. Reciclati numai dupa golire.

ID:84565

815.60 Lei/L -
20,39 Lei
Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista