Here is Product Details Sticky Short Info
  • 365

365 | Folie de aluminiu 10 metri, pentru uz alimentar

Produs momentan indisponibil online

Folia de aluminiu este ideala pentru impachetarea, congelarea, gatirea, depozitarea si transportul alimentelor. Folia de aluminiu este igienica, nu are miros, nu schimba gustul alimentelor, nu permite patrunderea apei.

  • 365 Essentials

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Detalii de utilizare
A se aplica direct pe alimente sau pe recipientele de pastrare. Mod de intrebuintare pentru cuptor: Puteti impacheta alimentele care urmeaza a fi preparate in folie, apoi le introduceti in cuptor. Nu se utilizeaza in cuptorul cu microunde. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu se foloseste pentru produse cu caracter acid si sarat.
Detalii pastrare produs
A se pastra departe de sursele de incalzire.
Volum alcool
0

ID: 12523

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.