• Localizare magazine
: Acum poți modifica o comandă plasată deja, înainte ca aceasta să fie livrată. Află mai multe  aici.

Detergent lichid Power Gel 20 spalari 1L

Persil - Expert

18.79 Lei/L -
18,79 Lei
Informatii despre produs

Descriere

Detergent lichid universal pentru haine albe si deschis colorate, potrivit pentru toate tipurile de masini de spalat si pentru spalare manula, cu enzime in forma lichida ce inlatura pete chiar si la 20 grade C.

Ingrediente

Surfactanti anionici, surfactanti neionici, <5% sapun, fosfonati, inalbitori optici, enzime, parfumuri, (benzyl salicylate, butylphenyl methylpropional, citronellol, hexyl cinnamal), benzisothiazolinone, methylisothiazolinone. *Contine enzime in forma lichida pentru indepartarea petelor.

detalii de utilizare

Nu este recomandat pentru tesaturi din lana sau matase. Contine enzime in forma lichida pentru indepartarea petelor. A nu se lasa la indemana copiilor. Evitati contactul cu ochii. Daca produsul ajunge in ochi, clatiti energic cu apa din ambundenta. Persoanele care au pielea sensibila sau cu leziuni trebuie sa evite contactul prelungit cu produsul. Nu inghititi produsul. Daca s-a intamplat acest lucru, consultati urgent un medic. Dupa spalatul manul, clatiti bine mainile. Atunci cand depaseste data de expirare evacuati-l ca deseu menajer.

detalii pastrare produs

A se pastra la temperaturi intre +5 +40 grade C. A se feri de inghet.

ID:91283

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista