Here is Product Details Sticky Short Info
  • Ariel-All in 1 Pods
  • Ariel-All in 1 Pods
  • Ariel-All in 1 Pods
  • Ariel-All in 1 Pods
  • Ariel-All in 1 Pods
Ariel
All in 1 Pods

Detergent Touch of Lenor Color 15 capsule

25,99 Lei

Capsulele Ariel Allin1 PODS Touch of Lenor Color prezinta un design unic cu mai multe compartimente care pastreaza ingredientele stabile si separate pana la spalare, oferind o putere de curatare exceptional de concentrata. In plus, pe langa rezultatele impecabile ale acestor capsule, Ariel Allin1 PODS Touch of Lenor Color iti ofera haine rasfatate si parfumate, in timp ce le curata si le protejeaza culorile. Ariel Allin1 PODS este de 3 ori mai concentrat fata de detergentul pudra Ariel Color, indepartand chiar si murdaria invizibila pentru o igienizare impecabila. Pelicula speciala se dizolva complet la contactul cu apa, pentru a elibera puterea tehnologiei de indepartare a petelor, in doza ideala. Trebuie doar sa pui o capsula de Ariel Allin1 PODS in cuva masinii de spalat inainte de a adauga hainele. Ariel Allin1 PODS este eficient si la 30 grade Celsius, si la programul de spalare rapida.

Informatii despre produs

Ingrediente
15-30% surfactanti anionici, sapun, 5-15% surfactanti neionici, <5% fosfonati, enzime, parfum, alpha-isomethyl ionone, amyl cinnamal, benzyl salicylate, citronellol, geraniol, hexyl cinnamal, linalool.
Detalii de utilizare
Nu presati, nu desfaceti si nu intepati capsulele. A nu se lasa la indemana copiilor. Risc de leziuni oculare grave. Iritant pentru piele. A se evita contactul cu ochii si pielea. In cazul contactului cu ochii, spalati imediat cu multa apa si consultati medicul. A se purta masca de protectie a ochilor/ fetei. In caz de inghitire, a se consulta imediat medicul si a i se arata recipientul sau eticheta.
Detalii pastrare produs
A se pastra la loc uscat si racoros.
Volum alcool
0

ID: 95202