• Livrăm produsele oriunde în țară
  • Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
  • Alegem cu grijă cele mai bune produse
  • Cea mai variată gamă de produse din Mega
  • Avem magazinul online deschis 24/7
  • Quick shop
  • Liste  
: In aceasta perioada, pentru a limita cat mai mult contactul intre curieri si dvs. am eliminat plata cu cash, la livrare. Pentru comenzile plasate din Supermarket Online se poate plati numai online, cu card.  

Solutie pentru curatat cuptorul 500ml

Delhaize

14.98 Lei/L -
7,49 Lei
Informatii despre produs

Descriere

Solutie pentru curatarea cuptorului, cuptorului cu microunde, gratarului. Pentru o curatare usoara si profunda in interiorul cuptoarelor, gratarelor, oalelor si tigailor.

Volum alcool: 0%

detalii de utilizare

A nu se lasa la indemana copiilor. Pentru curatarea cuptorul, vaporizati produsului, lasati spuma sa actioneze si stergeti murdaria cu un burete. Clatiti dupa cu apa curata. Pentru curatarea in profunzime a cuptoarelor, semineelor si altele. Nu este potrivit pentru aluminiu, cupru sau suprafete vopsite. Protejati pardoselea de stropi. PERICOL: GHS05 - corosiv pentru metale - categoria de pericol 1. PERICOL! Contine hidroxid de sodiu. Provoaca arsuri cutanate si leziuni oculare grave. Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu inspirati vaporii. Purtati manusi de protectie/echipament de protectie a ochilor. IN CAZ DE INGHITIRE: Clatiti gura. Nu provocati voma. IN CAZ DE CONTACT CU PIELEA (sau parul): scoateti imediat toata imbracamintea contaminata. Clatiti pielea cu apa / faceti dus.

ID:2063

14.98 Lei/L -
7,49 Lei
Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista