Livrăm produsele oriunde în țară
Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
Alegem cu grijă cele mai bune produse
Cea mai variată gamă de produse din Mega
Avem magazinul online deschis 24/7

Comanda in luna septembrie cu livrare a doua zi si primesti un voucher de 20 ron pentru urmatoarea ta comanda mai mare de 200 de ron. 🎁

Here is Product Details Sticky Short Info
  • Cif-Desinfect&Shine
Cif
Desinfect&Shine

Dezinfectant pulverizator Flori de camp

19.03 Lei/L
19.03 Lei/L
14,27 Lei

Cif Disinfect & Shine Flori de camp elimina eficient si fara efort 99,9% dintre bacterii si virusuri. Poate fi folosit pe suprafetele din bucatarie, suprafetele din baie, manere, clante, obiectele copiilor, cabine de dus, plite de aragaz, cosuri de gunoi, cazi de baie si robinete, chiuvete, posele, vasul de toaleta. Contine agenti de curatare 100% din surse naturale. Omoara 99.9% dintre bacterii si virusuri. Fara clor. Sigur pentru suprafetele delicate. Sigur pentru obiectele dezinfectate cu care copiii si prietenii necuvantatori intra in contact. Se poate folosi in zonele in care se pregateste mancarea.

Informatii despre produs

detalii de utilizare
Pentru curatare in profunzime si dezinfectare aplicati direct pe suprafata, lasati sa actioneze 15 minute, apoi stergeti cu o carpa umeda sau uscata. Pentru zonele in care se gateste si obiectele folosite de copii aplicati produsul uniform pe toata suprafata si lasati sa actioneze 15 minute. Stergeti cu o carpa umeda sau clatiti bine cu apa potabila si lasati sa se usuce inainte de utilizare.
Volum alcool
0

ID: 32102