• Localizare magazine
: In aceasta perioada, pentru a limita cat mai mult contactul intre curieri si dvs. am eliminat plata cu cash, la livrare. Pentru comenzile plasate din Supermarket Online se poate plati numai online, cu card.  

Spray curatare si dezinfectare baie 500ml

Heitmann

50.88 Lei/L -
25,44 Lei

Acest produs nu este disponibil.
Vezi alternative

Informatii despre produs

Descriere

Curatnie foarte eficienta si stralucitoare in baie. Cu formula Deel-Clean, solutia se agata foarte bine de suprafetele verticale. Sprayul se poate folosi si cu capul in jos. Curata foarte bine murdaria, calcarul si reziduurile de sapun de pe suprafete cum ar fi: gresie, faianta, chiuveta, WC, obiecte din crom. Tripla actiune: De curatare, cu puterea naturala a acidului citric, Dezinfectanta si Antibacteriana.

Volum alcool: 0%

detalii de utilizare

Atentie! Inainte de folosire a se tine seama de instructiunile date de producator. A nu se folosi pe suprafete emailate, marmura si gresie sensibila la acizi, aluminiu. A nu se amesteca cu inalbitori si alte produse de curatat. Persoanele cu pielea sensibila trebuie sa poarte manusi de cauciuc. Se va pulveriza pe suprafata de curatat si se lasa sa actioneze putin. Apoi se va clati bine cu apa si se va sterge.

ID:51695

50.88 Lei/L -
25,44 Lei

Acest produs nu este disponibil.
Vezi alternative

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista