Here is Product Details Sticky Short Info
  • Domestos
Domestos

Dezinfectant toaleta Pine Fresh 750ml

Acest produs nu mai este disponibil

Domestos Extented Power Pine Dezinfectant inalbitor cu molecule active anti-calcar, adera la peretii vasului de toaleta chiar si sub apa. Omoara toti microbii cunoscuti, lasand in urma o toaleta curata si igienizata.

Informatii despre produs

Ingrediente
Dezinfectant: hipoclorit de sodiu 4.5g la 100g: <5%: agent de inalbire pe baza de clor(hipoclorit de sodiu), surfactanti neionici, surfactanti cataionici, sapun, parfum.
detalii de utilizare
Nu amestecati cu alte produse. Se pot degaja gaze periculoase(clor). Iritant pentru ochi si piele. Foarte toxic pentru organismele acvatice. Nu lasati la indemana copiilor. Evitati contactul cu pielea si ochii. In cazul contactului cu ochii clatiti imediat cu multa apa si consultati medicul. Daca ati inghitit, consultati medicul si aratat-i acest ambalaj si eticheta. . Acest produs si ambalajul sau se vor depozita ca un deseu periculos. A se evita aruncarea in mediul inconjurator. A se consultainstructiunile speciale. Pastrati intr-un loc racoros in pozitie verticala. Pentru eficienta sporita impotriva microbilor si a indepartarii petelor, lasati sa actioneze peste noapte.
detalii pastrare produs
Pastrati doar ambalajul original.
Volum alcool
0

ID: 10613