• Livrăm produsele oriunde în țară
  • Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
  • Alegem cu grijă cele mai bune produse
  • Cea mai variată gamă de produse din Mega
  • Avem magazinul online deschis 24/7
  • Quick shop
  • Liste  
: Pentru București este disponibilă Livrarea Rapidă din aplicația Mega Image  

Dezinfectant toaleta Atlantic Fresh 750ml

Domestos

13.25 Lei/L -
9,94 Lei 6,99 Lei
Ai putea fi interesat de
Informatii despre produs

Descriere

Dezinfectant inalbitor lichid - omoara toti microbii cunoscuti. Folosit zilnic, Domestos cu formula patentata cu hygiene molecules, te protejeaza pe tine si familia ta de pericolul raspandirii microbilor din toaleta pentru intreaga zi. Datorita formulei vascoase, Domestos adera la suprafete pentru mai mult timp chiar si dupa ce ai tras apa.

Volum alcool: 0%

Ingrediente

Hipoclorit de sodiu 4.5 g la 100 g, <5%: agent de inalbire pe baza de clor (hipoclorit de sodiu), surfactanti neionici, surfactanti cationici, sapun, parfum.

detalii de utilizare

Cititi intotdeauna eticheta de intretinere a hainei. Evitati sa imprastiati produsul pe tesaturi, mobila sau covoare pentru a nu le deteriora. Intotdeauna stergeti si clatiti bine cu apa locul in care ati imprastiat. Spalati mainile dupa folosire. Nu amestecati cu alte produse. Se pot degaja periculoase (clor). Iritant pentru ochi si piele. Foarte toxic pentru organismele acvatice. Nu lasati la indemana copillor.Evitati contactul cu ochii si pielea. In cazul contactului cu ochii, clatiti imediatcu multa apa si consultati medicul. Daca ati inghitit, consultati medicul si aratati-i acest ambalaj si eticheta. Acest produs si ambalajul sau se vor depozita ca un deseu periculos. A se evita aruncarea in mediul inconjurator. A se consulta instructiunile speciale. Periculos pentru mediu.

ID:31504

13.25 Lei/L -
9,94 Lei 6,99 Lei
Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista