Livrăm produsele oriunde în țară
Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
Alegem cu grijă cele mai bune produse
Cea mai variată gamă de produse din Mega
Avem magazinul online deschis 24/7

Comanda in luna septembrie cu livrare a doua zi si primesti un voucher de 20 ron pentru urmatoarea ta comanda mai mare de 200 de ron. 🎁

Here is Product Details Sticky Short Info
  • Domestos
Domestos

Dezinfectant toaleta Atlantic Fresh 750ml

Acest produs nu mai este disponibil

Dezinfectant inalbitor lichid - omoara toti microbii cunoscuti. Folosit zilnic, Domestos cu formula patentata cu hygiene molecules, te protejeaza pe tine si familia ta de pericolul raspandirii microbilor din toaleta pentru intreaga zi. Datorita formulei vascoase, Domestos adera la suprafete pentru mai mult timp chiar si dupa ce ai tras apa.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Ingrediente
Hipoclorit de sodiu 4.5 g la 100 g, <5%: agent de inalbire pe baza de clor (hipoclorit de sodiu), surfactanti neionici, surfactanti cationici, sapun, parfum.
detalii de utilizare
Cititi intotdeauna eticheta de intretinere a hainei. Evitati sa imprastiati produsul pe tesaturi, mobila sau covoare pentru a nu le deteriora. Intotdeauna stergeti si clatiti bine cu apa locul in care ati imprastiat. Spalati mainile dupa folosire. Nu amestecati cu alte produse. Se pot degaja periculoase (clor). Iritant pentru ochi si piele. Foarte toxic pentru organismele acvatice. Nu lasati la indemana copillor.Evitati contactul cu ochii si pielea. In cazul contactului cu ochii, clatiti imediatcu multa apa si consultati medicul. Daca ati inghitit, consultati medicul si aratati-i acest ambalaj si eticheta. Acest produs si ambalajul sau se vor depozita ca un deseu periculos. A se evita aruncarea in mediul inconjurator. A se consulta instructiunile speciale. Periculos pentru mediu.
Volum alcool
0

ID: 31504