Here is Product Details Sticky Short Info
  • Domestos

Domestos | Dezinfectant toaleta Atlantic 750ml

-30%
De la 07.06.2022 la 03.01.2023Vezi toate produsele
Produs momentan indisponibil online

Dezinfectant inalbitor lichid - omoara toti microbii cunoscuti. Folosit zilnic, Domestos cu formula patentata cu hygiene molecules, te protejeaza pe tine si familia ta de pericolul raspandirii microbilor din toaleta pentru intreaga zi. Datorita formulei vascoase, Domestos adera la suprafete pentru mai mult timp chiar si dupa ce ai tras apa.

-30%

Promotii valabile din 08/06/22 pana in 03/01/23

Ciocolata neagra cu cacao 74% 100g
Produs momentan indisponibil online
42681

Informatii despre produs

Ingrediente
Hipoclorit de sodiu 4.5 g la 100 g, <5%: agent de inalbire pe baza de clor (hipoclorit de sodiu), surfactanti neionici, surfactanti cationici, sapun, parfum.
Detalii de utilizare
Cititi intotdeauna eticheta de intretinere a hainei. Evitati sa imprastiati produsul pe tesaturi, mobila sau covoare pentru a nu le deteriora. Intotdeauna stergeti si clatiti bine cu apa locul in care ati imprastiat. Spalati mainile dupa folosire. Nu amestecati cu alte produse. Se pot degaja periculoase (clor). Iritant pentru ochi si piele. Foarte toxic pentru organismele acvatice. Nu lasati la indemana copillor.Evitati contactul cu ochii si pielea. In cazul contactului cu ochii, clatiti imediatcu multa apa si consultati medicul. Daca ati inghitit, consultati medicul si aratati-i acest ambalaj si eticheta. Acest produs si ambalajul sau se vor depozita ca un deseu periculos. A se evita aruncarea in mediul inconjurator. A se consulta instructiunile speciale. Periculos pentru mediu.
Volum alcool
0

ID: 31504

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.