• Livrăm produsele oriunde în țară
  • Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
  • Alegem cu grijă cele mai bune produse
  • Cea mai variată gamă de produse din Mega
  • Avem magazinul online deschis 24/7
  • Quick shop
  • Liste  
: Comanda de minimum 250 de lei si ai transport gratuit  

Pachet cu spray pentru suprafete si 50% reducere la detergent 300ml+750ml

Pronto

Acest produs nu este disponibil.
Vezi alternative

Informatii despre produs

Descriere

Pronto spray pentru lemn 300 ml + 50% reducere pentru Pronto detergent pentru lemn 750 ml.

Volum alcool: 0%

Ingrediente

Pronto spray: <5% surfactanti ne-ionici, 5-15% hidrocarburi alifatice, parfum, salicilat de benzil, hexil cinamal, citronelol, butilfenil metilpropional, 2-bromo-2-nitroproan-1.3-diol. Pronto detergent lichid: <5% sapun, surfactanti ne-ionici, parfum, limonen, geraniol, dimethilol glicol, metilcloroizotiazolinona, metilizotiazolinona.

detalii de utilizare

Pronto spray: Cititi eticheta inainte de utilizare. Agitati inainte de folosire. Tineti spray-ul in pozitie verticala si pulverizati de la o distanta de aproximativ 15 cm de suprafata sau direct pe o carpa. Pentru rezultate ideala lustruiti imediat cu o carpa moale si uscata. A nu se folosi pe podele, pe suprafata interioara a baii sau pe lemn nefinisat. Recipient sub presiune (poate exploda daca este incalzit). A nu se lasa la indemana copiilor. A se proteja de lumina solara. Nu expuneti latemperaturi care depasesc 50 de grade Celsius. Nu perforati sau ardeti chiar si dupa utilizare. Folositi doar in spatii bine ventilate. Pronto detergent lichid: Adaugati 2 capace de produs in 5 litri de apa calda. Aplicati cu un burete, o carpa sau mop. Nu necesita clatire sau uscare cu o carpa. Provoaca leziuni oculare grave> In caz de contact cu ochii clatiti cu apa din abundenta timp de mai multe minute. Daca iritarea ochilor persista consultati imediat un medic.

detalii pastrare produs

A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de actiunea directa a soarelui si de temperaturi care depasesc 50 de grade Celsius.

ID:68455

Acest produs nu este disponibil.
Vezi alternative

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista