• Livrăm produsele oriunde în țară
  • Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
  • Alegem cu grijă cele mai bune produse
  • Cea mai variată gamă de produse din Mega
  • Avem magazinul online deschis 24/7
  • Quick shop
  • Liste  
: Pentru București este disponibilă Livrarea Rapidă din aplicația Mega Image  

Spray insecte 300ml

Raid - Max

52.50 Lei/L -
15,75 Lei
Ai putea fi interesat de
Informatii despre produs

Descriere

Spray anti-insecte taratoare cu actiune indelungata, Raid Max, 300 ml. Raid va protejeaza familia si casa. Are actiune puternica impotriva insectelor si poate fi utilizat in siguranta de dumneavoastra si familia dumneavoastra. Raid este un partener de incredere care intelege problemele cauzate de insecte si care se angajeaza sa lupte impotriva acestora prin inovatie si dezvoltare continua. Produsul are o actiune 3 in 1: actiune instantanee, protectie indelungata timp de pana la 4 saptamani, omoara gandacii si ouale acestora. Eficient impotriva gandacilor, furnicilor, paienjenilor, pestisorul de argint si gandaci americani.

Volum alcool: 0%

Ingrediente

Cipermetrin cis/trans +/- 40/60 (RS)-alfa-ciano-3-fenoxibenzil (1RS, 3RS, 1RS, 3SR)-3-(2,2-diclorovinil), 2,2 dimetilciclopropancarboxilat 0,10% (0,10 g/100g), imiprotrin 0,10% (0,10 g /100g).

detalii de utilizare

Extrem de inflamabil. Iritant pentru piele. Foarte toxic pentru organismele acvatice, poate porvoca efecte adverse pe termen lung asupra mediului acvatic. A nu se lasa la indemana copiilor. A se pastra departe de orice flacara sau sursa de scantei - Fumatul interzis. A nu se inspira aerosoli. A se evita contactul cu pielea, se spala imediat cu multa apa. A nu se arunca in canalizare. A se utiliza numai in spatii bine ventilate. A se consulta instructiunile speciale/ fisa de securitate. Atentie,utilizati numai conform instructiunilor. Nu pulverizati pe aparatura electrica c e nu a fost deconectata. Container sub presiune, a se proteja de lumina solara si a nu se expune la temperaturi care depasesc 50grade C. A nu se intepa sau arde chiar si dupa folosire. A nu se aplica spray-ul pe, sau in apropierea unei flacari, sau pe suprafata unui material incandescent. Data productiei si expirarii sunt inscriptionate pe ambalaj. Produs avizat de CNPB cu aviz nr 1091BIO/18/05. 14. Insecticid.

ID:65368

52.50 Lei/L -
15,75 Lei
Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista