Livrăm produsele oriunde în țară
Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
Alegem cu grijă cele mai bune produse
Cea mai variată gamă de produse din Mega
Avem magazinul online deschis 24/7

Comanda in luna septembrie cu livrare a doua zi si primesti un voucher de 20 ron pentru urmatoarea ta comanda mai mare de 200 de ron. 🎁

Here is Product Details Sticky Short Info
  • Raid
Raid

Capcane pentru gandaci

16,38 Lei

Capcane anti-insecte Gandaci, Raid. Raid va proteajeaza familia si casa. Are actiune puternica impotriva insectelor si poate fi utilizat in siguranta de dumneavoastra si familia dumneavoastra. Raid este un partener de incredere care intelege problemele cauzate de insecte si care se angajeaza sa lupte impotriva acestora prin inovatie si dezolvare continua. Elimina gandacii, ouale gandacilor si gandacii ascunsi timp de 12 saptamani. Produs cu actiune continua, activ 24/24. Poate fi asezat oriundevezi gandacii (in casa sau afara). Este practic, nu murdareste si este inodor. Functioneza garantat chiar si impotriva infestarilor severe cu gandaci. Gandacul este atras de sursa de mancare din capcana. O data intrat in capcana acesta preia substanta insecticida si se intoarce cu ea la cuib, unde infesteaza intreaga colonie de gandaci.

Informatii despre produs

Ingrediente
Abamectin 0.05% (0.05 g/100 g).
detalii de utilizare
Pentru a va asigura ca au o eficienta maxima asezati cel putin 4 capcane pentru 12 m2. In cazul in care exista foarte multi gandaci folositi un numar dublu de capcane. Inlocuiti capcanele dupa aproximativ 3 luni pentru a controla in totalitate inmultirea insectelor. Iritant, periculos pentru mediu. Iritant pentru piele. Poate provoca sensibilizare in contact cu pielea. Foarte toxic pentru organismele acvatice, poate provoca efecte adverse pe termen lung asupra mediului acvatic. A nu se lasa la indemana copiilor. A se avita contactul cu pielea. Dupa contactul cu pielea, spalati imediat cu multa apa si sapun. A nu se arunca la canalizare. A se purta manusi corespunzatoare. In caz de inghitire, a se consulta imediat medicul si a i se arata ambalajul (recipientul) sau eticheta. Acest produs si ambalajul (recipientul) sau se vor depozita ca un deseu periculos. Utilizati conform instructiunilor. Tineti departe de animale. Utilizati numai in locuri inaccesibile pentru copii si animale.
Alergeni
Contine o sursa de arahide.
Volum alcool
0

ID: 83721