SUPERMARKET ONLINECuratenie si nealimentareCuratenie casaCuratenie pardoseli si covoareDetergent universal pentru locuintele cu animale de companie 1L
Here is Product Details Sticky Short Info
  • Mr Proper
Mr Proper

Detergent universal pentru locuintele cu animale de companie 1L

16.39 Lei/L
16.39 Lei/L
16,39 Lei

Mr.Proper elimina mirosurile provocate de animalele de companie. Lichid de curatat podele si suprafete mari.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Detalii de utilizare
Atentie. Provoaca o iritare grava a ochilor. Provoaca iritarea pielii. A nu se folosi impreuna cu alte produse. A nu se lasa la indemana copiilor. In caz de contact cu ochii: clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Nu e adecvat pentru suprafete ne-lavabile (de ex. lemn netratat sau impregnat cu ulei). Evitati utilizarea pe obiecte din aluminiu/cupru/alama.
Volum alcool
0

ID: 9700

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.