Livrăm produsele oriunde în țară
Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
Alegem cu grijă cele mai bune produse
Cea mai variată gamă de produse din Mega
Avem magazinul online deschis 24/7

Comanda in luna septembrie cu livrare a doua zi si primesti un voucher de 20 ron pentru urmatoarea ta comanda mai mare de 200 de ron. 🎁

Here is Product Details Sticky Short Info
  • Delhaize
Delhaize

Capete periuta electrica, universale, 2 bucati

22,90 Lei

Capete de periuta electrica, universale, 2 bucati. Pentru o curatare optima si respectuoasa cu smaltul. Cu perii multi-nivel, aceasta periuta indeparteaza placa dentara mult mai bine decat o periuta manuala conventionala. Filamentele cu indicator de uzura arata cand trebuie schimbat capul periei. Indeparteaza pana la 5x mai multa placa dentara de-a lungul liniei gingivale. Cu inele colorate.

  • Delhaize

Informatii despre produs

detalii de utilizare
Dupa fiecare utilizare, clatiti peria cu apa calda si uscati-o. Verificati daca periuta electrica este curata, indepartati resturile de pasta de dinti si tartru. Asezati capul de perie drept pe periuta de dinti electrica si impingeti-l pana la capat. Nu este potrivita pentru copii sub 4 ani. Copiii sub 8 ani trebuie supravegheati de catre un adult. Capetele de perie Delhaize sunt compatibile cu majoritatea periutelor de dinti Oral-B. Nu sunt compatibile cu Oral-B Vitality Sonic, Oral-B Sonic Complete, Pulsonic, periuta de dinti cu baterii CrossAction Power, periuta de dinti cu baterii Oral-B Complete si periuta de dinti cu baterii 3D White.
Volum alcool
0

ID: 35489