SUPERMARKET ONLINEApa si sucuriSucuriNectarSuc cu portocale, mere, lamai si morcovi 1L
Here is Product Details Sticky Short Info
  • Santal-Ace
Santal
Ace

Suc cu portocale, mere, lamai si morcovi 1L

9.04 Lei/L
9.04 Lei/L
9,04 Lei

100% Suc din fructe si legume obtinut din sucuri concentrate de : portocale, mere, lamai si morcovi, piure de morcovi, cu adaos de vitamine C si E.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Nutritie
Valoare energetica41 kcal/100 ml
Glucide9.10 g/100 ml
Sodiu0.013 g/100 ml
Ingrediente
Sucuri de fructe obtinute din sucuri concentrate de frucxte 89% ( suc de portocale 43.50%, suc de mere 43.50%, suc de lamai 2%), suc de morcovi din suc concentrat de morcovi si piure de morcovi 11%, vitamine: C si E.
Volum alcool
0

ID: 1217

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.