SUPERMARKET ONLINEApa si sucuriSucuriIce teaBlack Ice Tea cu aroma de mango si ananas 500ml
Here is Product Details Sticky Short Info
  • Fuzetea
Fuzetea

Black Ice Tea cu aroma de mango si ananas 500ml

6.18 Lei/L
6.18 Lei/L
3,09 Lei

Bautura racoritoare necarbogazoasa cu extract de ceai negru si aroma de mango si ananas, cu zaharuri si indulcitor. Produs pasteurizat.

Informatii despre produs

Nutritie
Grasimi0 g/100 ml
Valoare energetica19 kcal/100 ml
Glucide4.6 g/100 ml
Sodiu0.04 g/100 ml
Proteine0 g/100 ml
Ingrediente
Apa, zahar, fructoza, acidifiant acid citric, suc de mango (0,1%) din concentrat, suc de ananas (0,1%) din concentrat, extract de ceai (0,09%), arome naturale, corector de aciditate citrati de sodiu, indulcitori glicozide derivate din steviol.
Detalii de utilizare
Dupa deschidere, a se pastra in frigider si a se consuma in 2 zile. Consumat cu atentie de catre persoanele care au indicatii medicale privind consumul de zahar si produse cu zahar sau cu derivati ai acestuia.
Detalii pastrare produs
Produsul se pastreaza in loc racoros, ferit de inghet si soare.
Volum alcool
0

ID: 48439

Mega Image actualizeaza constant informatiile din aceasta pagina. Cu toate acestea, pot aparea inadvertente, de aceea va rugam sa consultati intotdeauna eticheta produsului inainte de consum. Producatorul poate modifica ambalajul sau continutul produsului fara o instiintare prealabila, astfel ca nu putem fi raspunzatori pentru eventuale diferente intre imaginea afisata si cea a produsului livrat sau a continutului acestuia. Toate promotiile sunt valabile in limita stocului. Pretul pe unitate de masura (litru sau kilogram) este determinat prin impartirea valorii produsului la greutatea neta a produsului.