SUPERMARKET ONLINEAnimale de companieHrana pisiciHrana pisiciHrana uscata pentru pisici cu regim special pentru rinichi 800g
Here is Product Details Sticky Short Info
  • Purina One
  • Purina One
  • Purina One
  • Purina One
  • Purina One
Purina One

Hrana uscata pentru pisici cu regim special pentru rinichi 800g

27.15 Lei/Kg
27.15 Lei/Kg
21,72 Lei

Purina One Urinary Care. Continut bogat in pui si grau. Hrana completa pentru pisici adulte.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Ingrediente
Pui (17%), grau (17%), porumb, proteine din carne deshidratata de pasare, gluten din faina de porumb, grasime animala, crupe de porumb, radacina de cicoare deshidratata (2%), gluten din faina de grau, ulei de peste, minerale, drojdie (1%), digest. Aditivi nutritionali: UI/ kg: Vit. A: 33000, Vit. D: 1000, Vit. E: 690, mg/,g: Vit C: 140, taurina: 700, Fe(E1): 225, I(E2): 2.9, Cu (E4): 45, Mn(E5): 94, Zn(E6):380, Se(E8): 0.25. Cu antioxidanti. Constituenti analitici: proteina bruta 34%, uleiuri si grasimi brute 14%, cenusa bruta 7.5 %, fibra neprelucrata 2 %, Acizi grasi Omega 3 (ALP + ADH): 0.2%, Acizi grasi Omega 6: 2%.
Detalii de utilizare
Cantitatile recomandate zilnic trebuie ajustate in functie de starea vremii, nivelul de activitate al pisicii si conditia fizica a acesteia. Apa proaspata si curata sa fie in permanenta la dispozitie.
Detalii pastrare produs
Produsul trebuie stocat intr-un spatiu curat si uscat.
Volum alcool
0

ID: 92591

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.