SUPERMARKET ONLINEAnimale de companieHrana pisiciHrana pisiciHrana umeda pisici adulte cu pui, miel, vita si pasare in sos 40x85g
Here is Product Details Sticky Short Info
  • Whiskas

Whiskas | Hrana umeda pisici adulte cu pui, miel, vita si pasare in sos 40x85g

27.81 Lei/Kg
27.81 Lei/Kg
94,54 Lei

Hrana umeda pentru pisici adulte, Selectii clasice in sos de carne cu pui, miel, vita si pasare.

In aceasta pagina

Informatii despre produs

Ingrediente
Vita: carne si derivate de origine animala (34%, inclusiv 4% vita ?n fiecare bucatica), cereale, derivate de origine vegetala, minerale, diverse zaharuri. Pui: carne si derivate de origine animala (34%, inclusiv 4% pui ?n fiecare bucatica), cereale, derivate de origine vegetala, minerale, diverse zaharuri. Miel: carne si derivate de origine animala (34%, inclusiv 4% miel ?n fiecare bucatica), cereale, derivate de origine vegetala, minerale, diverse zaharuri. Pasare: carne si derivate de origineanimala (34%, inclusiv 4% pasare in fiecare bucatica), cereale, derivate de origine vegetala, minerale, diverse zaharuri.
Volum alcool
0

ID: 34297

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice, pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image. In cazul promotiilor/ofertelor cardului Connect, pretul produsului este afisat cu reducerea aplicata doar in cosul de cumparaturi, in conditiile in care clientul este logat in contul inregistrat Mega Image si are asociat cardul Connect inscris in programul de loialitate.