SUPERMARKET ONLINEAnimale de companieHrana pisiciHrana pisiciHrana umeda pentru pisici, selectie de peste in aspic 12x85g
Here is Product Details Sticky Short Info
  • Felix-Fantastic
Felix
Fantastic

Hrana umeda pentru pisici, selectie de peste in aspic 12x85g

24.74 Lei/Kg
24.74 Lei/Kg
25,23 Lei

Hrana completa pentru pisici adulte, 3 X ton, 3 X somon, 3 X cod, 3 X peste cambula.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Ingrediente
Felix Fantastic cu Somon: Carne si produse derivate de natura animala (12%), extracte de proteine vegetale, peste si produse derivate din peste (somon 4%), substante minerale, zaharuri. Felix Fantastic cu Ton: Carne si produse derivate de natura animala (12%), extracte de proteine vegetale, peste si produse derivate din peste (ton 4%), substante minerale, zaharuri. Felix Fantastic cu Cod: Carne si produse derivate de natura animala (12%),extracte de proteine vegetale, peste si produse derivate din peste (cod 4%), substante minerale, zaharuri. Felix Fantastic cu Peste Cambula: Carne si produse derivate de natura animala (12%), extracte de proteine vegetale, peste si produse derivate din peste (peste cambula 4%), substanse minerale, zaharuri.
Volum alcool
0

ID: 2738

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.