SUPERMARKET ONLINEAnimale de companieHrana pisiciHrana pisiciHrana umeda pentru pisici adulte si sterilizate cu pui, vita, miel si rata 4x85g
Here is Product Details Sticky Short Info
  • Friskies
  • Friskies
  • Friskies
Friskies

Hrana umeda pentru pisici adulte si sterilizate cu pui, vita, miel si rata 4x85g

-50%
De la 21.06.2022 la 03.01.2023Vezi toate produsele
Produs momentan indisponibil online

Hrana completa pentru pisici adulte si pentru pisici sterilizate. Pachet: Friskies cu Pui in sos, Friskies cu Vita in sos, Friskies cu Miel in sos, Friskies cu Rata in sos.

-50%

Promotii valabile din 22/06/22 pana in 03/01/23

Cafea Espresso Scurt 10 capsule
Produs momentan indisponibil online
30564

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Ingrediente
Cu pui in sos: carne si produse derivate de natura animala (din care pui 4%), cereale, substante minerale, zaharuri. Cu Vita in sos: carne si produse derivate de natura animala (din care vita 4%), cereale, substante minerale, zaharuri. Cu miel in sos: carne si produse derivate de natura animala (din care miel 4%), cereale, substante minerale, zaharuri. Cu rata in sos: carne si derivate de natura animala (din care rata 4%), cereale, substante minerale, zaharuri.
Detalii pastrare produs
A se pastra la loc uscat si racoros.
Volum alcool
0

ID: 63614

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.