SUPERMARKET ONLINEAnimale de companieHrana pisiciHrana pisiciHrana umeda pentru pisici adulte, Selectii de peste in sos 6x50g
Here is Product Details Sticky Short Info
  • Sheba-Delices du Jour
  • Sheba-Delices du Jour
  • Sheba-Delices du Jour
Sheba
Delices du Jour

Hrana umeda pentru pisici adulte, Selectii de peste in sos 6x50g

33.13 Lei/Kg
33.13 Lei/Kg
9,94 Lei

Bucatele feliate delicat, servite intr-un sos apetisant. Portii perfecte pentru un gust proaspat la fiecare masa. O metoda minunata de a pastra interesul prietenei dumneavoastre feline de-a lungul timpului. Cu: somon, ton si cod.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Ingrediente
Somon: carne si derivate de origine animala (40%), peste si derivate din peste (inclusiv 4% somon), cereale, minerale, diverse zaharuri. Ton: carne si derivate de origine animala (40%), peste si derivate din peste (inclusiv 4% ton), cereale, minerale, diverse zaharuri. Cod: carne si derivate de origine animala (40%), peste si derivate din peste (inclusiv 4% cod), cereale, minerale, diverse zaharuri.
Detalii de utilizare
Permiteti o perioada de tranzitie, ajustati cantitatea oferita si impartiti in portii in functie de nevoile pisicii dumneavoastra. Oferiti apa proaspata. Oferiti hrana la temperatura camerei.
Volum alcool
0

ID: 6877

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.