Livrăm produsele oriunde în țară
Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
Alegem cu grijă cele mai bune produse
Cea mai variată gamă de produse din Mega
Avem magazinul online deschis 24/7

Comanda in luna septembrie cu livrare a doua zi si primesti un voucher de 20 ron pentru urmatoarea ta comanda mai mare de 200 de ron. 🎁

SUPERMARKET ONLINEAnimale de companieHrana pisiciHrana pisiciHrana umeda pentru pisici adulte, Selectii de peste in sos 6x50g
Here is Product Details Sticky Short Info
  • Sheba-Delices du Jour
  • Sheba-Delices du Jour
  • Sheba-Delices du Jour
Sheba
Delices du Jour

Hrana umeda pentru pisici adulte, Selectii de peste in sos 6x50g

30.80 Lei/Kg
30.80 Lei/Kg
9,24 Lei

Bucatele feliate delicat, servite intr-un sos apetisant. Portii perfecte pentru un gust proaspat la fiecare masa. O metoda minunata de a pastra interesul prietenei dumneavoastre feline de-a lungul timpului. Cu: somon, ton si cod.

Informatii despre produs

Ingrediente
Somon: carne si derivate de origine animala (40%), peste si derivate din peste (inclusiv 4% somon), cereale, minerale, diverse zaharuri. Ton: carne si derivate de origine animala (40%), peste si derivate din peste (inclusiv 4% ton), cereale, minerale, diverse zaharuri. Cod: carne si derivate de origine animala (40%), peste si derivate din peste (inclusiv 4% cod), cereale, minerale, diverse zaharuri.
detalii de utilizare
Permiteti o perioada de tranzitie, ajustati cantitatea oferita si impartiti in portii in functie de nevoile pisicii dumneavoastra. Oferiti apa proaspata. Oferiti hrana la temperatura camerei.
Volum alcool
0

ID: 6877