SUPERMARKET ONLINEAnimale de companieHrana pisiciHrana pisiciHrana umeda pentru pisici, Selectie de pasare 340g
Here is Product Details Sticky Short Info
  • Sheba-Selection
  • Sheba-Selection
Sheba
Selection

Hrana umeda pentru pisici, Selectie de pasare 340g

29.24 Lei/Kg
29.24 Lei/Kg
9,94 Lei

Hrana umeda completa pentru pisici adulte. Cu carne de: rata, pui, pasare, rata & curcan.

In aceasta pagina

Informatii despre produs

Ingrediente
Rata: carne si derivate de origine animala (44% din care 94% natural, inclusiv 4% rata), cereale, minerale, diverse zaharuri. Pui: carne si derivate de origine animala (44% din care 94% natural, inclusiv 4% pui), cereale, minerale, diverse zaharuri. Cu pasare: carne si derivate de origine animala (44% din care 94% natural, inclusiv 4% pasare), cereale, minerale, diverse zaharuri. Rata & curcan: carne si derivate de origine animala (44% din care 94% natural, inclusiv 4% rata, 4% curcan), cereale,minerale, diverse zaharuri.
Detalii de utilizare
Va recomandam sa va hraniti animalul cu un amestec de hrana completa umeda Sheba si hrana uscata. Oferiti apa proaspata. Oferiti hrana la temperatura camerei.
Volum alcool
0

ID: 11026

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.