Livrăm produsele oriunde în țară
Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
Alegem cu grijă cele mai bune produse
Cea mai variată gamă de produse din Mega
Avem magazinul online deschis 24/7

Comanda in luna septembrie cu livrare a doua zi si primesti un voucher de 20 ron pentru urmatoarea ta comanda mai mare de 200 de ron. 🎁

Here is Product Details Sticky Short Info
  • Purina-Gourmet
  • Purina-Gourmet
Purina
Gourmet

Hrana umeda pentru pisici, Duetos 4x85g

35.00 Lei/Kg
35.00 Lei/Kg
11,90 Lei

Gorumet duo con carnes delicadas hrana pentru pisici 4 x 80 g.

Informatii despre produs

Ingrediente
Cu pui si vita: carne si derivate animale (carne 14% din care pui 4%, vita 4%), extracte de proteine vegetale, peste si derivate din peste, minerale, diverse zaharuri. Cu curcan si miel: carne si derivate animale (carne 14% din care curcan 4%, miel 4%), extracte de proteine vegetale, peste si derivate din peste, minerale, diverse zaharuri. Cu vitel si rata: carne si derivate animale (carne 14% din care vitel 4%, rata 4%), extracte de proteine vegetale, peste si derivate din peste, minerale,diverse zaharuri. Cu iepure si vanat: carne si derivate animale (carne 14% din care iepure 4%, vanat 4%), extracte de proteine vegetale, peste si derivate din peste, minerale, diverse zaharuri.
detalii de utilizare
Pentru o pisica adulta (4kg), oferiti pana la 4 plicuri pe zi, in cel putin 2 mese separate. Pentru pisici gestante sau care alapteaza, lasati-le sa manance cat doresc. Serviti la temperatura camerei. Apa proaspata si curata trebuie sa fie disponibila intotdeauna.
detalii pastrare produs
A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de actiunea directa a soarelui.
Volum alcool
0

ID: 11860