SUPERMARKET ONLINEAnimale de companieHrana pisiciHrana pisiciHrana umeda in sos pentru pisici Junior 12x100g
Here is Product Details Sticky Short Info
  • Delhaize
Delhaize

Hrana umeda in sos pentru pisici Junior 12x100g

17.92 Lei/Kg
17.92 Lei/Kg
21,50 Lei

Aliment complet pentru pisoi (cu varsta cuprinsa intre 1-12 luni). 12 Pliculete de hrana in sos: 3 pliculete cu pui, 3 pliculete cu curcan, 3 pliculete cu iepure, 3 pliculete cu rata.

  • Delhaize

Informatii despre produs

Ingrediente
Bucati de rata in sos: carne si subproduse animale (rata 4%), extracte de proteine vegetale, subproduse de origine vegetala, substante minerale, zaharuri. Bucati de curcan in sos: carne si subproduse animale (curcan 4%), extracte de proteine vegetale, subproduse de origine vegetala, substante minerale, zaharuri. Bucati de pui in sos: carne si subproduse animale (pui 4%), extracte de proteine vegetale, subproduse de origine vegetala, substante minerale, zaharuri. Bucati de iepure in sos: carne sisubproduse animale (iepure 4%), extracte de proteine vegetale, subproduse de origine vegetala, substante minerale, zaharuri.
Detalii de utilizare
A se citi instructiunile de hranire de pe ambalaj inainte de utilizare.
Detalii pastrare produs
A se pastra la loc uscat si racoros. Dupa deschidere, a se pastra la frigider si a se consuma in max. 2 zile.
Volum alcool
0

ID: 55184

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.