• Livrăm produsele oriunde în țară
  • Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
  • Alegem cu grijă cele mai bune produse
  • Cea mai variată gamă de produse din Mega
  • Avem magazinul online deschis 24/7
  • Quick shop
  • Liste  
: In aceasta perioada, pentru a limita cat mai mult contactul intre curieri si dvs. am eliminat plata cu cash, la livrare. Pentru comenzile plasate din Supermarket Online se poate plati numai online, cu card.  

Hrana pentru pisoi pui, vita, miel si iepure 4x100g

Whiskas

17.28 Lei/Kg -
6,91 Lei
Informatii despre produs

Descriere

Hrana completa pentru pisoi, cu: pui, vita, miel si iepure. Selectii clasice, in sos.

Volum alcool: 0%

Ingrediente

Carne si derivate de origine animala (42%, din care 94% natural, inclusiv 4% pui), uleiuri si grasimi, cereale, minerale (0.5%), diverse zaharuri. Cu vita: carne si derivate de origine animala (42% din care 94% natural, inclusiv 4% vita), uleiuri si grasimi, cereale, minerale (0.5%), diverse zaharuri. Cu miel: carne si derivate de origine animala (42%, din care 94% natural, inclusiv 4% miel), uleiuri si grasimi, cereale, minerale (0.5%), diverse zaharuri. Cu iepure: carne si derivate de origineanimala (42%, din care 94% natural, inclusiv 4% iepure), uleiuri si grasimi, cereale, minerale (0.5%), diverse zaharuri.

detalii de utilizare

Un pui de pisica cu varsta de pana la 3 luni are nevoie de 2 1/2 plicuri zilnic, un pui de pisica cu varsta intre 4 si 5 luni are nevoie de 3 plicuri zilnic, un pui de pisica cu varsta de pana la un an are nevoie de 3 1/2 plicuri zilnic. Recomandam combinarea hranei umede Whiskas Junior cu cea uscata.

ID:25887

17.28 Lei/Kg -
6,91 Lei
Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista