• Livrăm produsele oriunde în țară
  • Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
  • Alegem cu grijă cele mai bune produse
  • Cea mai variată gamă de produse din Mega
  • Avem magazinul online deschis 24/7
  • Quick shop
  • Liste  
: In aceasta perioada, pentru a limita cat mai mult contactul intre curieri si dvs. am eliminat plata cu cash, la livrare. Pentru comenzile plasate din Supermarket Online se poate plati numai online, cu card.  

Hrana pentru pisici de vita 4 bucati 4x100g

Purina - Friskies

7.50 Lei/Kg -
3,00 Lei

Acest produs nu este disponibil.
Vezi alternative

Informatii despre produs

Descriere

Friskies in sos. Hrana completa pentru pisici adulte 4x100g.

Ingrediente

Cu pui, rata si morcovi - Compozitie: Carne si derivate de origine animala (20% din care pui 4%, rata 4%), cereale, legume (4% morcovi), minerale, zaharuri diverse. Cu vita, ficat si fasole verde - Compozitie: Carne si derivate de origine animala (26% din care vita 4%, ficat 4%), cereale, legume (4% fasole verde), minerale, zaharuri diverse. Cu miel, curcan si morcovi - Compozitie: Carne si derivate de origine animala (26% din care miel 4%, curcan 4%), cereale, legu me (4% morcovi), minerale,zaharuri diverse. Cu iepure, ficat si morcovi - Compozitie: Carne si derivate de origine animala (26% din care iepure 4%, ficat 4%), cereale, legume (4% morcovi), minerale, zaharuri diverse. Aditivi: Aditivi nutritionali: UI/kg: Vit. A: 660, Vit. D3: 100, mg/kg: Fe (E1): 23, I (E2): 0.29, Cu (E4): 2.6, Mn (E5): 4.5, Zn(E6): 37. Constituenti analitici: Umiditate: 82.5%, Proteina bruta: 7.0%, Uleiuri si grasimi brute: 3.0%, Cenusa bruta: 1.9%, Fibra neprelucrata: 0.2 %.

detalii de utilizare

Pentru o pisica adulta de greutate medie (4kg), serviti 3 pliculete jumatate pe zi, in 2 mese, la temperatura camerei. Cantitatile medii recomandate pentru mentinere sunt destinate pisicilor adulte cu activitate moderata si care traiesc la temperaturi de mediu obisnuite. Nevoile individuale variaza , iar hranirea trebuie ajustata astfel incat sa ajute la mentinerea unei mase corporale suple si sanatoase. Apa potabila proaspata si curata trebuie sa fie intotdeauna la dispozitie.

ID:96850

7.50 Lei/Kg -
3,00 Lei

Acest produs nu este disponibil.
Vezi alternative

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista