• Localizare magazine
: In aceasta perioada este posibil sa apara intarzieri la livrari, datorita numarului crescut de cereri. Vrem sa te asiguram ca acesta situatie este tempora si ne concentram sa onoram toate comenzile plasate in cel mai scurt timp posibil. Ne cerem scuze pentru situatia neplacuta.  

Hrana pentru pisici cu pui si legume 1.5kg

Purina - Friskies

12.15 Lei/Kg -
18,23 Lei
Informatii despre produs

Descriere

Hrana completa pentru pisici adulte.

Volum alcool: 0%

Ingrediente

Cereale, carne si derivate de natura animala (10%), extracte de proteine vegetale, produse derivate de natura vegetala (5% pulpa de sfecla), uleiuri si grasimi legume (2 cicoare uscata%), substante minerale, drojdii. Echivalentul a 20% carne rehidratata si produse derivate de natura animala, cu minim 4% pui. Echivalentul a 9% legume rehidratate. Aditivi: UI/kg: vitamina A: 13500 UI/kg, Vitamina D3: 1100 mg/kg: sulfat feros monohidrat: 156 UI/kg, iodat de calciu anhidru: 2.5 UI/kg, sulfat de cupru pentahidrat: 37 mg/kg, sulfat de mangan monohidrat: 16 mg/kg, sulfat de zinc monohidrat: 197 mg/kg, selenit de sodiu: 0.25 mg/kg, taurina 940 mg/kg.

detalii de utilizare

Aceasta punga nu este o jucarie. Pentru a evita riscul de sufocare, nu o lasati la indemana copiilor sau a animalelor de companie.

ID:89159

12.15 Lei/Kg -
18,23 Lei
Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista