• Localizare magazine
: In aceasta perioada este posibil sa apara intarzieri la livrari, datorita numarului crescut de cereri. Vrem sa te asiguram ca acesta situatie este tempora si ne concentram sa onoram toate comenzile plasate in cel mai scurt timp posibil. Ne cerem scuze pentru situatia neplacuta.  

Hrana pentru pisici cu iepure 100g

Whiskas

18.40 Lei/Kg -
1,84 Lei

Acest produs nu este disponibil.
Vezi alternative

Informatii despre produs

Descriere

Whiskas este pregatit cu grija pentru a oferi pisicii tale hrana gustoasa si nutritiva pe care o prefera. Acum plicul Whiskas are bucatele fine de carne in sos alb delicios pentru placerea pisicii tale. Hrana completa pentru pisici adulte.

Volum alcool: 0%

Ingrediente

Carne si derivate de origine animala 37% (inclusiv 4% iepure),cereale, uleiuri si grasimi, derivate de origine vegetala, extracte de proteine vegetale, plante aromatice. Constituenti analitici: proteina bruta 8 %, continut de grasime 4.5 %, materie anorganica 2.5 %, fibra bruta 0.3%, umiditate 82%. Aditivi nutritionali: vitamina E: 10 mg/ kg, vitamina B1: 15 mg/ kg, iodat de calciu anhidru 0.3 mg/ kg, sulfat de fier monohidrat: 33 mg, sulfat manganos monohidrat: 6.3 mg/ kg, sulfat de zinc monohidrat: 44 mg/ kg.

detalii de utilizare

Necesitatile individuale ale pisicii pot varia, asadar puteti ajusta cantitatea de hrana astfel incat sa va mentineti pisica intr-o conditie optima. Un vas de apa proaspata trebuie sa fie intotdeauna disponibil. A se servi la temperatura camerei.

ID:48140

18.40 Lei/Kg -
1,84 Lei

Acest produs nu este disponibil.
Vezi alternative

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista