Here is Product Details Sticky Short Info
  • Purina One-Dual Nature
  • Purina One-Dual Nature
Purina One
Dual Nature

Hrana pentru pisici adulte cu pui 750g

31.59 Lei/Kg
31.59 Lei/Kg
23,69 Lei

Hrana uscata pentru pisici adulte. Contine spirulina naturala si vine intr-o c ombinatie fascinanta de texturi. Este o hrana 100% completa si echilibrata, plina de nutrienti esentiali si bogata in pui pe gustul pisicii tale.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Ingrediente
Pui (17%), proteine din carne deshidratata de pasare, gr?u integral, porumb,gluten din faina de porumb, faina de soia, grasime animala, gluten din faina d gr?u, glicerol, radacina de cicoare deshidratata, minerale, proteine din carne deshidratata de porc, digest, drojdie, celuloza, spirulina (0.2%), xyloza.
Volum alcool
0

ID: 36894

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.