SUPERMARKET ONLINEAnimale de companieHrana cainiHrana cainiHrana uscata pentru catei cu pui si orez (2-15 luni) 500g
Here is Product Details Sticky Short Info
  • Pedigree
Pedigree

Hrana uscata pentru catei cu pui si orez (2-15 luni) 500g

11.52 Lei/Kg
11.52 Lei/Kg
5,76 Lei

Hrana completa pentru catei, catele gestante sau care alapteaza. Este formulata astfel incat sa ofere o nutritie ce adreseaza patru nevoi: produsul ajuta la sustinerea sistemului natural de protectie a pielii si a blanii sanatoase, la o digestie buna si, de asemenea, ajuta la curatarea dintilor. Va ajuta sa va mentineti cainele sanatos si plin de viata.

Informatii despre produs

Ingrediente
Cereale (inclusiv 4% orez), carne si derivate de origine animala (26%, inclusiv 14% pui), uleiuri di grasimi (inclusiv 0.4% ulei de floarea soarelui), derivate de origine vegetala, minerale, extracte din proteina vegetala. Proteina: 28, continut de grasimi: 16, materie anorganica: 7, fibre brute: 1.9, calciu: 1.4, fosfor: 1.1.
detalii de utilizare
Pentru puii de caine foarte mici va recomandam sa inmuiati hrana uscata in apa. Dupa ce ajunge la varsta de adult, treceti treptat la produsele pentru catei la cele pentru caini adulti. Lasati o perioada de tranzitie cand schimbati tipul de hrana. Puteti ajusta cantitatea de hrana in funcie de nivelul de activitate, rasa si varsta.
Volum alcool
0

ID: 7571